Skoglund & Björnsson Måleri AB

Har funnits sedan 2007 och utgår ifrån Partille där vårt kontor ligger. Vi gör alla sorters målerientreprenader. Vi utför för tillfället nya Ikea i Kållered samt 4 våningar av Lindex huvudkontor på Nils Erikssonsplatsen. Vi har 4 stycken servicebilar som även kan ta mindre snabba jobb som rotjobb hos privatpersoner.

Eftersom jag brinner för våran box och har varit medlem i 3 år nu och trivs fantastiskt bra så erbjuder jag alla aktiva medlemmar i boxen bästa möjliga pris, minst 10 % rabatt.

Kontakta Joakim Skoglund på 073-655 21 82 eller joakim.sbmaleri@telia.com 

 

Strands Bygg & Allfix

Behöver du hjälp med något där hemma? Något du inte hunnit med eller bara inte har lust att ta tag i. Strands Bygg & Allfix hjälper till med både stort och smått inom det mesta inget jobb är för litet!

Jag erbjuder alla aktiva medlemmar i boxen minst 15 % rabatt.

Kontakta Mikael på073-505 55 69 eller

strandsallfix@gmail.comDan Karlsson El i Väst AB

Behöver du en elektriker i Göteborg som har koll? Då är det Dan Karlsson El i Väst AB du ska anlita! Vi har vad som krävs för elinstallationer i toppklass och reparationer med noggrannhet.

Hör av dig till oss redan idag för en offert, vi har erfarenheten, kunskapen och tryggheten du söker. Lämna över elen i säkra händer till oss. Vi är flexibla, så behöver du elektriker i Göteborg, Lerum, Partille, Härryda, Kungsbacka, Kungälv eller Alingsås så är det oss du ska prata med.

Vi på Dan Karlsson El i Väst AB garanterar ett noggrant arbete med kvalitet. El kan vara farligt, lämna över det till proffsen. Vi strävar alltid efter felfria resultat och vi erbjuder alla aktiva medlemmar i boxen 10 % rabatt.

Kontakta Dan på 0704-94 67 90 eller
dan.karlsson@elivast.se